Contentwriter (studenten bijbaan)

Solliciteer nu

Contentwriter (studenten bijbaan)

De ideale studentenbijbaan voor schrijvers in hart en nieren

PARTTIME · AMSTERDAM

Ben jij dol op schrijven én is de term taalfanaat jou op het lijf geschreven? Gaat jouw hart daarnaast sneller kloppen van reizen? Dé VakantieDiscounter – het grootste online reisbureau van Nederland – is op zoek naar parttime contentwriters om de afdeling contentmarketing te versterken.

Wie zijn wij?

Dé VakantieDiscounter is het grootste online reisbureau van de Benelux en doet alles nét even anders. Vanuit ons kleurrijke kantoor in Amsterdam werken we hard om de komende jaren nationaal en internationaal door te groeien.

Wat ga je doen?

In het kort; research doen & schrijven. Wat dit inhoudt? Jij schrijft teksten voor de accommodaties in ons aanbod. Hiervoor gebruik je de informatie die de verschillende touroperators waar wij mee samenwerken aanleveren. Onze klanten kunnen zo precies lezen over welke faciliteiten de accommodatie beschikt en wat er in de omgeving te doen is.

Afhankelijk van hoeveel dagen per week je werkt kun je ook nog andere content gerelateerde taken krijgen. Denk hierbij aan bijv. het redigeren van reizigers-content.

Jij bent…

 • Een hbo-/wo-student met een (tekst)redactie, journalistieke of contentmarketing achtergrond

 • In het bezit van schrijfervaring en -talent

 • Proactief & flexibel

 • Minimaal één dag per week beschikbaar

Jij kunt…

 • Goed research doen en je hebt oog voor detail

 • Uitstekend Nederlands, oftewel je bent een pietje precies als het aankomt op Nederlandse taal

 • Secuur & zelfstandig werken

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan bij een reisbedrijf dat alles nét even anders doet. Dat zie je bijvoorbeeld terug in ons gloednieuwe, kleurrijke kantoor aan de Herengracht in Amsterdam. Work hard, play hard! Daarnaast kun je rekenen op de volgende voordelen:

 • Een bijbaan o.b.v. een 0-urencontract

 • Een goede leer-/werkplek op het gebied van tekstschrijven

 • Een vaste uurvergoeding & flexibiliteit qua rooster

 • Een prachtig dakterras (voor leuke do- en vrijmibo’s), pingpongtafel, jeu de boules-baan en gamesruimte. Én regelmatig leuke (thema)feestjes!

LET OP! Alle werkdagen vinden op kantoor plaats; er is geen hybride werkvorm (dus geen thuiswerkmogelijkheid) voor deze functie.

Ben jij de contentwriter die we zoeken?

Dan leren wij je graag kennen! Stuur een leuke motivatiebrief, jouw cv en evt. eerdere geschreven teksten van jouw hand via onderstaande sollicitatiebutton en wie weet drinken we binnenkort een kopje koffie of thee.

N.B. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken niet met recruiters. Daarnaast zijn wij niet op zoek naar freelance tekstschrijvers.

Korting op vakanties en huurauto's

Werken vanuit hartje Amsterdam
Volop inspiratie voor jouw volgende vakantie

Memorabele borrels en feestjes

Gezonde lunches

We investeren in jouw ontwikkeling