Plezier maken is ons vak. Letterlijk, want wij maken vakantieplezier. Dat doen we voor steeds meer vakantiegangers in Europa. Hoe we dat doen? Niet alleen met ons grote aanbod of onze handige websites en aantrekkelijke prijzen. Dat doen we vooral met onze mensen. Een aanstekelijke groep vakidioten waarmee het waanzinnig fijn werken is. Kom ook werken bij het leukste e-commercebedrijf van de hele reiswereld!

dé VakantieDiscounter is het grootste online reisbureau van de Benelux en 5 keer op rij verkozen tot beste en populairste reisbureau van Nederland. Onze slogan is niet voor niets ‘Die snapt vakantie!’. 

De websites zijn constant in ontwikkeling om het boeken van een vakantie zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. En jij kunt je – dankzij workshops en trainingen – volop mee ontwikkelen. Ideeën zijn altijd welkom en met dank aan de platte organisatiestructuur kun je echt een verschil maken. In de no-nonsense werkomgeving wordt veel gelachen en steekt iedereen tegelijkertijd graag de handen uit de mouwen. 

What's in it for you?

Naast een leuke werkplek, gezellige collega’s en een constant vakantiegevoel heeft werken bij een reisbedrijf zo z’n voordelen. Jij kunt o.a. rekenen op de volgende extra’s!

Korting op vakanties en huurauto's


Gratis reis- en annulerings-verzekering


Hybride werken thuis en op kantoor


Memorabele borrels & feestjes


Gezonde lunches


We investeren in jouw ontwikkeling


Deze afdelingen maken dé VakantieDiscounter tot een succes


Customer Service
Customer Service is het aanspreekpunt voor klanten via verschillende kanalen zoals telefoon, e-mail en chat. Daarnaast staan ze in nauw contact met verschillende partners. Ze zijn de oren en ogen van de organisatie.

Development
Het Development-team werkt aan de continue doorontwikkeling van onze websites, die dagelijks meer dan honderdduizend keer bezocht worden. Via de backend systemen lopen de koppelingen met onze partners.

Finance
Bij Finance weten ze alles over de lopende geldstromen en financiële ontwikkelingen. Zij zijn o.a. verantwoordelijk voor de afhandeling van de salarissen aan het eind van elke maand.

Marketing
De Marketing-afdeling werkt aan de zichtbaarheid van dé VakantieDiscounter via o.a. tv-spots, online marketing, social media en e-mail marketing. Hierbij spelen foto's, content en advertenties een grote rol.

Product
Het Product-team zorgt ervoor dat onze klanten zorgeloos en met veel gemak hun vakantie kunnen boeken. Dit team is verantwoordelijk voor de gebruiksvriendelijkheid en het design van de website. Ze spelen in op kansen om de website te optimaliseren.

Supply
De afdeling Supply is verantwoordelijk voor het vakantieaanbod op onze websites. Zij onderhouden contacten met touroperators, leveranciers en partners. Daarnaast zorgen zij voor uitbreiding, presentatie, boekbaarheid en prijsstelling van het aanbod. 

Dit vinden wij superbelangrijk bij dé VakantieDiscounter

Wij staan open voor iedereen
Anders is leuk, vinden wij. Daarom staan wij voor iedereen open en mag je helemaal jezelf zijn. Wij waarderen verschillen in mensen en vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Ook helpen we elkaar graag een handje. Heb jij een goed idee? Laat dit vooral weten. De deur staat altijd open! 

Wij houden het simpel
Moeilijk doen is makkelijk. Daarom doen wij liever niet moeilijk. Wij zijn ook maar gewone mensen. Net als onze klanten.

Wij zijn gek op ons vak
Wij maken vakantieplezier en dat is vaak keihard werken. Wij vinden het daarom belangrijk dat je daar lol in hebt. Maar ook dat je goed bent in je vak en snapt hoe de dingen werken. Dat je graag bijblijft en bijleert. Welk vak je ook hebt en hoeveel jaar je ook al werkt. De beste en leukste vakidioten; die zoeken wij!

Wij doen het altijd met plezier
Zonder werkplezier geen vakantieplezier, vinden wij. Wij zorgen daarom voor een goede werksfeer en een goede balans tussen werk en andere dingen in het leven die belangrijk zijn. Zo kun jij klanten een plezierige vakantie bezorgen. Ook is er genoeg tijd voor teambuilding, borrels en uitjes met je collega’s. Dat maakt het verschil en is één van de redenen waarom jij met plezier naar je werk komt. Wij zijn bloedserieus over plezier. Geen grap. 

Elk jaar gaan we met z'n allen op vakantie

De afgelopen jaren zijn we met het hele bedrijf een lang weekend weggeweest. We gingen al naar o.a. Kreta, de Algarve en Kaapverdië. In november 2022 vlogen we naar Gran Canaria. Daar deden we heel wat inspiratie op voor onze klanten.

Het hele bedrijf mag mee op dit jaarlijkse uitje. En natuurlijk verblijven we o.b.v. all inclusive, want als je ook all inclusive vakanties verkoopt moet je natuurlijk weten waar je over praat!

Wie weet tot snel op ons gloednieuwe kantoor in hartje Amsterdam

Ons hippe en kleurrijke kantoor aan de Herengracht is een plek waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan. Iedereen is bereid elkaar te helpen, er wordt veel gelachen en je voelt je ‘thuis’ door de vele planten, knusse zitjes en warme kleuren. Ontspannen kan dankzij de pingpongtafel, jeu de boules-baan en gamesruimte. Daarnaast vind je er een prachtig dakterras met uitzicht over heel Amsterdam en zijn er regelmatig gezellige do- en vrijmibo’s en leuke feestjes.

De locatie ligt vlakbij metro- en tramhalte Rokin en op ca. 15 minuten lopen van Centraal Station.