Stage hbo: content marketing

Solliciteer nu

Stagiair(e) content marketing

Help jij mee onze reizigers te inspireren & enthousiasmeren?

Stage · Amsterdam
Dé VakantieDiscounter is het grootste online reisbureau van de Benelux. Vanuit Amsterdam hebben we de afgelopen jaren de Nederlandse en Belgische reismarkt veroverd. We zijn flink aan het opschalen om de komende jaren nationaal en internationaal door te kunnen groeien. Om deze groei en ambities waar te maken, zijn wij op zoek naar een stagiair(e) content marketing per januari/februari 2024.


Wie zoeken we?

Zit schrijven in je bloed, ontdek je graag nieuwe bestemmingen en ben je eigen met de social media platformen? Dan is deze stage bij dé VakantieDiscounter zonder twijfel wat voor jou. We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) online content marketing.


Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van het content team van dé VakantieDiscounter. Dit team is verantwoordelijk voor content in de breedste zin van het woord.

Het ene moment schrijf je een tekst over een hotel in Spanje en het volgende moment deel je de beste deals met onze volgers op Facebook en Instagram of schrijf je een tekst over een van onze vele bestemmingen.

Je volgt het laatste reisnieuws en houdt onze reizigers goed op de hoogte van de actualiteiten. Reviews en tips die onze reizigers met ons delen maak jij publicatie proof en Photoshop is jouw beste vriend voor diverse uitingen op social media.

Wat vragen we?

We zijn op zoek naar een hbo-student in de richting communicatie/redactie, die…

  • in het bezit is van schrijfervaring én -talent
  • de Nederlandse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift
  • zelfstandig, proactief, creatief en flexibel is
  • zijn/haar weg kent op social media
  • die beschikt over een basiskennis Photoshop
  • die 5 dagen per week beschikbaar is voor een periode van min. 5 maanden voor een meeloopstage (geen onderzoeksstage)

Wat bieden we?

Een uitdagende baan bij een reisbedrijf dat alles nét even anders doet. Dat zie je bijvoorbeeld terug in ons gloednieuwe, kleurrijke kantoor aan de Herengracht in Amsterdam. Je vindt er een prachtig dakterras (voor leuke do- en vrijmibo’s), pingpongtafel, jeu de boules-baan en gamesruimte. Work hard, play hard! 

Vanzelfsprekend bieden we een marktconforme stagevergoeding en een leerschool op het gebied van content marketing, SEO en social media.

Ben jij de content marketing stagiair(e) die we zoeken?

Dan leren wij je graag kennen! Stuur je motivatiebrief en cv via onderstaande sollicitatiebutton. We ontvangen ook graag teksten die je eerder heb geschreven vanuit jouw studie of hobby, dit helpt ons bij een eerste selectie van de kandidaten. Wie weet drinken we binnenkort een kopje koffie of thee.

N.B. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken niet met recruiters. We zijn op zoek naar een meewerkstagiaire en hebben op dit moment geen plek voor afstudeeropdrachten.

Korting op vakanties en huurauto's

Gratis reis- en annulerings-verzekering

Hybride werken thuis en op kantoor

Memorabele borrels en feestjes

Gezonde lunches

We investeren in jouw ontwikkeling