Medewerker Portfolio Management

Solliciteer nu

Parttime Medewerker Portfolio Management (Studenten Bijbaan)

Help jij mee ons vakantieaanbod uit te breiden?

Full-time / Part-time · Amsterdam

Dé VakantieDiscounter is het grootste online reisbureau van de Benelux. Vanuit Amsterdam hebben we de afgelopen jaren de Nederlandse en Belgische reismarkt veroverd. We zijn flink aan het opschalen om de komende jaren nationaal en internationaal door te kunnen groeien. Om deze groei en ambities waar te maken, zijn wij op zoek naar een medewerker Portfolio Management die met ons mee wil groeien..

Wie zoeken we?

Wij zoeken een kandidaat die minimaal 2 dagen per week beschikbaar is om (als studentenbaan of bijbaan) ons team te ondersteunen. Je volgt een (bij voorkeur toeristische) opleiding op mbo+- of hbo-niveau. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je werkt zeer nauwkeurig.

Wat ga je doen?

De afdeling Supply is binnen dé Vakantiediscounter (mede) verantwoordelijk voor de presentatie en boekbaarheid van het aanbod op onze website. De aangeboden accommodaties zoals hotels, appartementen, campings e.a. worden door het team ‘boek-klaar’ gemaakt voordat deze op www.vakantiediscounter.nl gepresenteerd worden.

Het is van groot belang dat alle productinformatie op de website volledig en correct is. Klanten vertrouwen hier immers op en kiezen o.b.v. deze informatie hun vakantie. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen en de stroom van nieuw aanbod te kunnen verwerken zoeken wij nieuwe collega’s die ons hierbij helpen.

Jij verwerkt nieuw aanbod in de juiste profielen en houdt het aanbod up-to-date. Daarnaast match je accommodaties van verschillende aanbieders naar één gezamenlijk accommodatieprofiel. Een ander belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden is het verzamelen en controleren van informatie over de accommodatie. Denk hierbij aan de naam, ligging, aantal sterren, faciliteiten en foto- en videomateriaal. 

Wat vragen we?

  • Je volgt een (bij voorkeur toeristische) opleiding op mbo+- of hbo-niveau
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je werkt zeer nauwkeurig en secuur
  • Je ben zelfstandig, proactief en flexibel
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar

Wat bieden we?

Een uitdagende baan bij een reisbedrijf dat alles nét even anders doet. Dat zie je bijvoorbeeld terug in ons gloednieuwe, kleurrijke kantoor aan de Herengracht in Amsterdam. Je vindt er een prachtig dakterras (voor leuke do- en vrijmibo’s), pingpongtafel, jeu de boules-baan en gamesruimte. Work hard, play hard!

Je krijgt een vaste uurvergoeding conform reisbranche-CAO en een reiskostenvergoeding. Daarnaast profiteer je ook van de voordelen van werken bij een reisbedrijf: een zeer uitgebreide gratis reis- en annuleringsverzekering en korting op onze vakanties en andere producten als autohuur.

Ben jij de Medewerker Portfolio Management die we zoeken?

Dan leren wij je graag kennen! Stuur je motivatiebrief en cv via onderstaande sollicitatiebutton en wie weet drinken we binnenkort een kopje koffie of thee.

N.B. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken niet met recruiters.

Korting op vakanties en huurauto's

Gratis reis- en annulerings-verzekering

Hybride werken thuis en op kantoor

Memorabele borrels & feestjes

Gezonde lunches

We investeren in jouw ontwikkeling