Affiliate & Campaign Specialist

Solliciteer nu

Affiliate & Campaign Specialist

Laat jij onze affiliate marketing naar grote hoogte stijgen?

Full-time · Amsterdam
Dé VakantieDiscounter is het grootste online reisbureau van de Benelux. Vanuit Amsterdam hebben we de afgelopen jaren de Nederlandse en Belgische reismarkt veroverd. We zijn flink aan het opschalen om de komende jaren (inter)nationaal door te groeien. Om deze groei en ambities waar te maken, zijn wij op zoek naar een Affiliates & Campaign Specialist om ons marketing team uit te breiden.


Wie zoeken we?

Samen met een team vol gedreven marketing specialisten bouw je in de rol van Affiliate & Campaign Specialist aan internationale media campagnes. Alle campagnes en kanalen worden in-house opgezet en beheerd. Binnen het specialisten team ben jij verantwoordelijk voor het affiliate-kanaal. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s bij de inzet van andere online media kanalen als Google Search.


Wat ga je doen?

Jouw focus ligt bij het (door)ontwikkelen en laten groeien van de zichtbaarheid van dé VakantieDiscounter in Nederland en België en HolidayDiscounter in Duitsland. Dit doe je door het maximale uit ons affiliate-programma te halen. Je bent het aanspreekpunt voor ruim 1.200 publishers die de zichtbaarheid en conversie van dé VakantieDiscounter vergroten. Je biedt onze partners de tools om een succesvol programma op te zetten en versterkt de relatie met onze grootste publishers. Daarbij zorg je ervoor dat wij een optimale zichtbaarheid krijgen op deze travelwebsites & -blogs.

We zijn als team continu bezig met het verbeteren van onze werkwijze om budget zo efficiënt en effectief mogelijk te besteden. Om ons hierbij te helpen kunnen wij jouw kritische blik en analytische denkvermogen goed gebruiken. Niet alleen bij de rapportages voor het affiliate-programma en het keuren van de orders, maar ook vooral bij het nemen van nieuwe initiatieven die onze affiliate marketing naar een hoger niveau tilt.

Binnen het Digital Media-team ondersteun je daarnaast ook de andere kanaalspecialisten bij de inzet van andere digitale media kanalen als Google Search. Je onderhoudt campagnes en zorgt ervoor dat de mediadruk optimaal is afgestemd op de resultaten. Jouw primaire focus ligt bij het affiliate kanaal, daarnaast werk je twee dagen in de week aan onze inzet op Google Search.

Gaat het je al duizelen? Dat is niet nodig. We zien graag dat je de tijd neemt om de verschillende taken en tools onder de knie te krijgen. Met het volgen van (online) trainingen en het bezoeken van events kun je jouw specialisme nog verder ontwikkelen.

Taken & verantwoordelijkheden

 • (Door)ontwikkelen van ons affiliate-programma in Nederland, België en Duitsland;

 • Onderhouden van contact met publishers binnen het affiliate-netwerk;

 • Naadloze aansluiting van affiliates met de andere (digitale) media kanalen die wij inzetten. Je werkt hiervoor nauw samen met je Digital Media-collega’s; 

 • Campagne management SEA-campagnes;

 • Meten is weten! Je wordt er enthousiast van om (diep) in de data te duiken en zo nieuwe kansen voor het SEA-kanaal en affiliate-programma te ontdekken;

Wat vragen we?

 • Je hebt een hbo-werk- en denkniveau;

 • Je hebt een jaar ervaring met (affiliate-)marketing. Heb je ook al ervaring met andere kanalen opgedaan? Dan is dat mooi meegenomen;

 • Je bent nieuwsgierig en wilt jezelf verder ontwikkelen in online marketing;

 • Je zit vol ideeën, spart graag met anderen en wordt enthousiast van het analyseren en delen van resultaten;

 • Je wordt enthousiast van het onderhouden en opbouwen van relaties met (affiliate-)partners.

 • Je bent vloeiend in Nederlands en Engels.

Wat bieden we?

Een uitdagende baan bij een reisbedrijf dat alles nét even anders doet. Dat zie je bijvoorbeeld terug in ons gloednieuwe, kleurrijke kantoor aan de Herengracht in Amsterdam. Je vindt er een prachtig dakterras (voor leuke do- en vrijmibo’s), pingpongtafel, jeu de boules-baan en gamesruimte. Work hard, play hard! 

 • Salaris (zodat je je bucketlist kunt afstrepen), reiskostenvergoeding
 • Een jaarlijkse vakantie met het hele bedrijf
 • 30 vrije dagen om zélf op vakantie te gaan (bij fulltime dienstverband)
 • Laptop, beeldscherm, toetsenbord en muis om thuis een fijne werkplek te creëren
 • Hybride werken & flexibele werktijden
 • Korting op vakanties en autohuur
 • Gratis reis- en annuleringsverzekering (zodat je goed voorbereid op vakantie gaat)
 • Goede leermogelijkheden; wij investeren in jouw ontwikkeling d.m.v. cursussen en events

Ben jij de Affiliate & Campaign Specialist die we zoeken?

Dan leren wij je graag kennen! Stuur je motivatiebrief en cv via onderstaande sollicitatiebutton en wie weet drinken we binnenkort een kopje koffie of thee.

N.B. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken niet met recruiters.

Korting op vakanties en huurauto's

Gratis reis- en annulerings-verzekering

Hybride werken thuis en op kantoor

Memorabele borrels en feestjes

Gezonde lunches

We investeren in jouw ontwikkeling