Accountmanager Partner Sales

Solliciteer nu

Accountmanager Partner Sales

Ben jij dol op cijfers en weet je data om te zetten naar marge
en omzet verhogende acties? Dan zoeken wij jou!

Full-time · Amsterdam

Dé VakantieDiscounter is het grootste online reisbureau van de Benelux. Vanuit Amsterdam hebben we de afgelopen jaren de Nederlandse en Belgische reismarkt veroverd. We zijn flink aan het opschalen om de komende jaren (inter)nationaal door te groeien. Om deze groei en ambities waar te maken, zijn wij op zoek naar een Accountmanager Partner Sales om ons Supply team uit te breiden.

Wie zoeken we?

Jij bent een innovatieve, initiatiefrijke en commerciële professional. Je komt zowel in teamverband als zelfstandig goed uit de verf en laat je niet uit het veld slaan bij tegenslagen. Daarnaast is netwerken jouw tweede natuur.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Partner Sales ben je binnen de afdeling Supply medeverantwoordelijk voor de relatie met onze partners. Deze belangrijke partners bestaan uit diverse Nederlandse en Duitse Touroperators én partners op het gebied van o.a. verzekeringen, autohuur en excursies.

Supply heeft een spilfunctie binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met jouw collega’s binnen het team en de collega’s van customer support, marketing en productontwikkeling. Je rapporteert aan de Head of Supply & Revenue Management.

Voor onze partners ben jij het eerste aanspreekpunt. Samen streef je naar de beste verkoopresultaten en uitstekende presentatie van het aanbod op onze website en andere verkoopkanalen. Je analyseert de mogelijkheden voor groei, houdt ontwikkelingen in de markt goed in de gaten en speelt hier adequaat op in. Je rapporteert op wekelijkse basis de resultaten aan partners en management.

Naast het beheren en uitbouwen van onze externe relaties zorg jij er ook voor dat interne stakeholders optimaal ondersteund worden. Je informeert de organisatie over promotionele activiteiten van partners, inventariseert optimalisatiemogelijkheden én zorgt dat de teams zo goed mogelijk gebruik kunnen maken van de partner-tooling. Tot slot ondersteun je in allerlei voorkomende administratieve en ad-hoc werkzaamheden.

Dit doe je vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam, tijdens beurzen, events en salesbezoeken.

Wat vragen we?

• Je bent afgestudeerd aan een (bij voorkeur) toeristische hbo-opleiding

• Je hebt commercieel inzicht en een sterk analytisch vermogen

• Je hebt een proactieve werkhouding en bent dol op netwerken

• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

• Je bent parttime beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week

Wat bieden we?

Een uitdagende baan bij een reisbedrijf dat alles nét even anders doet. Dat zie je bijvoorbeeld terug in ons gloednieuwe, kleurrijke kantoor aan de Herengracht in Amsterdam. Je vindt er een prachtig dakterras (voor leuke do- en vrijmibo’s), pingpongtafel, jeu de boules-baan en gamesruimte. Work hard, play hard!

• Markconform salaris (zodat je je bucketlist kunt afstrepen), reiskostenvergoeding

• Een jaarlijkse vakantie met het hele bedrijf

• Laptop, beeldscherm, toetsenbord en muis om een fijne thuiswerkplek te creëren

• Hybride werken & flexibele werktijden

• Korting op vakanties en autohuur

• Gratis reis- en annuleringsverzekering (zodat je goed voorbereid op vakantie gaat)

• Goede leermogelijkheden; wij investeren in jouw ontwikkeling d.m.v. cursussen en events

Ben jij de Accountmanager Partner Sales die we zoeken?

Dan leren wij je graag kennen! Stuur je motivatiebrief en cv via onderstaande sollicitatiebutton en wie weet drinken we binnenkort een kopje koffie of thee.

N.B. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken niet met recruiters.

Korting op vakanties en huurauto's

Gratis reis- en annulerings-verzekering

Hybride werken thuis en op kantoor

Memorabele borrels en feestjes

Gezonde lunches

We investeren in jouw ontwikkeling